Welkom op Bruidsstomerij.nl

Van harte gefeliciteerd met uw huwelijk!
 

Wat zijn de kosten voor het stomen van uw trouwjurk en trouwkostuum?

U kunt uw trouwjurk bij De Bruidsstomerij laten stomen, met 100% Schoongarantie en 100% garantie op de applicaties* vanaf € 195,=  tot maximaal € 325,= De prijs wordt n.l. bepaald door de lengte van de sleep, de aantal lagen en de extreemheid van de vuilgraad. Bij het reinigen van de trouwjurk zijn de sluier, bolero'tje, handschoenen, corselet en hoepelrok bij de prijs inbegrepen.

Het trouwkostuum tweedelig, kunt u al laten reinigen vanaf € 30,= Heeft u ook een gilet, overhemd of een stropdas erbij, dan is er een meerprijs van toepassing. Ook daarbij geldt dat moeilijke vlekken of extreme vuilheid de prijs kunnen verhogen.

Bij De Bruidsstomerij is de prijs van het reinigen van een bruidsjapon onafhankelijk van de aankoopprijs van uw bruidsjapon of het trouwkostuum van de bruidegom zoals wel het geval is bij enkele stomerijen. De aankoopprijs van uw trouwjurk heeft namelijk totaal geen invloed op de kosten van het reinigingsproces.

Wij halen de bruidskleding ook niet bij u thuis op en brengen het ook niet retour. Dit is namelijk kostenverhogend voor u. Wel is er de mogelijkheid van
verzending of persoonlijk afgeven bij ons gespecialiseerd bedrijf in Bergeijk.

(*) 
zie behandeling bruidskleding.